http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

My Point Of Veiw...

Kategori: Allmänt

1948 sköts det upp en apa i rymden som hette Albert och var en rheusuapa.
Idag den 29/10 2012 gick jag till jobbet.
Herregud vad helgen satte sina spår på närminnet och allt annat för den delen, om jag ska vara helt ärlig funderar jag fortfarande på vad jag har för inloggning till medvind. Lite fascinerande men en aning skrämmande.
 
När arbetsdagen väl var slut så märkte jag att ingen hade kommit till skada,inte ens jag själv. Inga klagomål på varken mat eller på deras varuleveranser, det hela stora ligger väl i att mitt horoskop hjälpte mig idag.
Kommer inte ihåg ordagrant vad det stod men något i stil med " Idag är en olycksdrabbad dag, inget i ditt liv kommer gå särskillt bra så ta det lugnt och stanna upp och tänk efter."
Det var inte alls så det stod men det var typ så jag tolka det, och varje gång jag gjorde något och den där mag känslan sa till tänkte jag efter. Aha!! Telefonen ska inte ligga i kylen, och havregryn hittar jag i torrförrådet och inte i frysen och det stod 12 liter mjölk och inte 120.
Duktig apa!
 
Helgen blev ju helt klart super, två andetag och två festliga kvällar, bowling på fredagen i dunder trevligt sällskap och jag fick ännu en gång visa hur man slänger ett klot för vinst,och lördagen var zombie mode för hela slanten. Inte spelet utan jag var en zombie, och när hjärtat började slå rätt och hjärnan kunde börja tänka igen lyfte jag luren och pratade med julle vilket resulterade i en tur till mala. Och det är jag verkligen super glad för, fan så roligt det var, det gör det värt att vara apa för en dag.
 
Men det där med att ställa om klockan,samma sak varje gång "ställer klockan om sig själv automatiskt? Har den isåfall redan gjort det? eller? "
Men min gjorde det automatiskt, men vaknade söndag natt och tittade på klockan och den visade kvart över elva,vilket inte stämde för fem öre. Den hade stannat helt. Gissa om man vaknade 1 gång i timmen hela natten med nojan slickandes i nacken.
 
Nej men min syn på det hela är att det går om man vill,och ibland måste man vilja lite mer fast man inte orkar eller vill. That makes the world spinning.

De stora sakerna i den lilla världen.

Kategori: Allmänt

Det var ett tag sedan jag var här inne och levererade "latest news", men inte skäms jag för det då jag faktiskt inte har haft så mycket att leverera.
För den senaste veckan har det bara varit kaos, negativt kaos som ett road kill på vindrutan,och jag kan inte bara wipe it of.
Det började med en storslagen gemensam fest med Tobbe,en fest som vi var dunder taggade på och vi gjorde allt i vår makt för att kunna skapa en natt att minnas.
 
Det är konstigt hur man kan tro att man har något som i stort sett inga andra har, ett sådant band att man förstår varrandra och alltid alltid har möjligheten till att säga vad man tycker och tänker, men en bakom ridån döljer sig tankar, känslor och funderingar som aldrig riktigt fått komma upp till ytan.
 
Det är inte kul att veta att man är en person som tänker så och reagerar så och vill saker på sitt vis, men får inte riktigt utlopp för att vara just den personen.
Istället ska man föra sig under press för att man vill uppfattas på ett visst sätt i andras ögon, uppträda på ett sätt så man kan få en ny bild av sig själv och inte alltid bli dömd för HUR man agerat, som man BRUKADE göra. Men någonstanns slår det mig i röven och sen kan man bara dubbla på den insatsen och slut resultatet blir epic fail.
 
Jag är stark,jag är modig,jag har vilja,jag har kunskap,jag kan lyssna och jag ser,jag förstår även saker även om det inte verkar så,och om jag inte förstår funderar jag automatiskt på det tills jag förstår, tills jag hamnat i ett annat perspektiv.
 
Anklaga mig,missförstå mig och döm mig för det, prata om mig istället för med mig, ta mig för givet och visar du mig inte den respekt jag så ödmjukt visar dig så står du rakt upp och ner och pissar på hela min värld, då har du bäddat för en reaktion. Jag reagerar och jag tänker inte spara på krutet, för att någon inte ens försökt visa mig respekt eller lite förståelse. Varför ska jag rulla ut röda mattan när nån bara står och pissar på den.
 
Head Roll!
 
Jag blev anklagad för att vara labil, och helt jävla ostabil, det kvittar vad jag sa, och vad jag gjorde, ni trodde ju redan saker som ni inte borde,ni tolkar fel, på hela skriften och vips, så har vi tappat hela sikten, jag säger vad jag tycker  och jag säger vad jag ser, men bara för det sätter jag mig inte bara ner, och bara ber, har lagt av med det, för jag vill inte mer.
Så ta mig med en smula eller skjut mig med en kula,laddad med fördomar och en sne attityd, jag försvarar mig ,för jag är inte så pryd, så håll käften, och sätt dig ner, och bara lyd.
Du pajar min toa och du pajar min dörr, folk har snott parfymer på fester från som jag haft från förr,snott klockor av ett värde som jag nu skänkt ut till halva sverige, har blevit skrattad, och blevit förråd, men nu står jag upp, jag står för min roll,full kontroll och släpper allt i en galen head roll, Rock n Roll,noll kontroll,spela roll, du fattar inget för du har ingen koll.
Jag är som ditt väder,dag som natt, håll dig lugn annars får jag ADHD fnatt, eller så släpper du allt, med ett skratt,det är inget svårt, det är bara ett steg, så frukta inte,snälla sluta vara feg.
 
Vi är som vi är och vi gör som vi gör för vi är vi.
En enda stor jävla fruktsallad.

Ja då var den avklarad. .

Kategori: Allmänt

Sista lediga dagen på lång ledigheten börjar gå mot sitt slut,jag har i stort sett gjort allt det jag velat göra och kunnat göra på dessa dagarna, med det kan jag säga att jag är både nöjd och sjukligt tillfredställd.
De sista timmarna nu handlar om att spela i några timmar för att sedan glida över till paret på andra sidan gatan och göra lasagne och titta på det första nya avsnittet av den nya säsongen av solsidan,kommer helt klart bli ett sant nöje att få återse dem.
 
Jag kan med stor glädje och med stolthet säga att jag nu gått ner 6 kg och det är hälften av mitt satta mål,känslan är upplyftande och peppande.
Den där planerade kosten med oktober månad sket ju sig redan första dagen då vi  fortfarande hade chips,godis och massa annan skit hemma,vi försökte köra med en tömnings dag men det blev inget bra det heller.
Så nu börjar både kyl,frys och skafferi skrika efter en påfyllning och då ska vi minsann göra om och göra rätt. För de första kilona är nästan lätta att träna bort men sen måste man planera om sin kost med lite,man behöver inte säga upp allt som är gott men man kan minska på det onyttiga och öka med det nyttigare.
 
Det är lika märkligt som det är självklart att man ibland kan sugas tillbaka till en punkt som man försökt ta sig ifrån,det handlar väl om gamla vanor som sitter i eller så kan det också vara så att den punkten man försökt lämna betyder så mycket för en att det är svårt och näst intill omöjligt.
Vad som händer nu och  vad som kommer hända vet jag inte,men jag vet att där finns saker jag inte kommer klara av eller ens vill ge mig in på för både mitt och för andras bästa.
 
Det är så roligt vad folk pratar och undrar så mycket, men ibland kommer folk faktiskt fram och frågar straight up in to your face men även där kan det bli stopp i snokandet,respektera då det och fortsätt då inte sökandet på tillfredställning för er egna nyfikenhet.
Även om människor säger att dom förstår så kan dom ändå inte ha en susning,för vi resonerar alla olika och vi handlar efter våran egna magkänsla.
 
 
Det sista vi gör idag kan bli den bästa starten för morgondagen.
 
 

Epic Fail. . . .

Kategori: Allmänt

Min stulna Chopper Moppe har hittats och jag kan säga med stor sorg i mitt hjärta att den ser inte ut som när den blev stulen. Allt som var fint med den är som bortblåst, de har förstört henne fullständigt.
Och jag valde att inte polisanmäla stölden pga att jag pallar inte med allt det omständiga med den, den har givit mig många roliga stunder varma sommarkvällar men fy fan vad problem den drar med sig.
 
Inte ens när den blir stulen slipper jag den.
Tobbe ringer när jag jobbar och berättar  att han ser den med två snubbar som håller i kedjan som verkar ha pajat, hahaha oturen drabbar även dom.
Först tänker jag bara "Skiter väl i det, moppen är borta. Bra liksom" Men sen ändrades den inställningen som resulterade i att man ringde polisen och fick dumförklara sig fullständigt, sen polisanmäla den och åka till brottsplatsen. Där blev det minst lika drygt, då står jag inte som ägare för möget utan det gör företaget jag köpte den av så nu är man i en liten vårdnadstvist,kul.
 
Och så ska det fixas med papper och allt annat tidskrävande mög,ursäkta mig men jag blir sjukt trött på livet just nu. Varför svarade jag,varför ringde jag snuten och varför åkte jag till den?
 
Svårt att släppa mitt horoskop som sa att jag hade chansen idag att överbevisa mig själv och för andra att jag är mer än vad dom tror,vad ska jag bevisa??
Inget, jag behöver inte bevisa något för någon för i slut ändan är det bara mig själv jag ser när jag står framför skyltfönstret och tittar på tröjan jag vill köpa, och jag ser inte tröjan förens jag ser genom mig själv. Tänk på den,visualisera gärna....
 
 
Det spelar ingen roll vad andra säger och ser,
det är bara du själv som känner, så det är bara du som bestämmer.