http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

Något gick lite fel. . . .

Kategori: Allmänt

Sådärja då var festen,maskeraden och allt som hör till avklarat. Jätte trevlig fest men där var något som hände, den där toppen som man såg fram emot kom inte riktigt.
Det blev liksom lite hackat och skuret och kanske en aning splittrat.
 
Spelning var en mardrömsliknande överlevnad, vi fick spela på Denon spelare och jag ansåg till en början att det är väl inga problem. Allt i min vetskap angående mixing kunde man köra ner i toan för oh my god vilka procedurer man måste gå genom för att ens närma sig att lägga en mix.
Ett vredes utbrott bjöd man också på, min bror fick ta den smällen för hans totala oförståelse när man ber om något. Men några utrbott och nån fuck-up-mix senare så kom vi igång, ja men då gick strömmen. Men vi tappa inte andan utan körde bara på igen, på halva ljudet för den andra halvan av ljudsystemet hade flögit i golvet, och efter det hände några andra små "Denon" liknande fuck ups.
 
Sen vet jag faktiskt inte hur man ska sumera kvällen, ville hem iallafall. Så det blev det tidigaste tåget och raka vägen hem. Jag tror man har börjat falla ur den här boken och jag går nog mer eller mindre omedvetet vidare till nästa. Det är kul med disko dans,det är kul och spela och människorna man möter är helt fantastiska men det känns som att man har börjat blicka vidare.
 
Nu återstår bara lite städning efter prinsens Taco kväll,står inte ut med att se snusket.
Sista njutnings dagen idag för hela oktober månad blir det pasta,potatis,godis,socker fritt tillsammans med Tobbe och chefen på jobbet.
 
 
Den vågen av saknaden som sköljde över mig idag skulle kunnat dränka en val.
 
 

Ja men då kör vi. . .

Kategori: Allmänt

Redan vaken klockan 07.30.
 
 
Jag tar och sätter mig i fötöljen och spelar nån timme sen får jag cykla en liten runda och sola efter det för det blev inte av igår.
 
Jag lyckades hitta utklädnad ,jag ska vara Ninja och jag ska gå in 110% i rollen. Ska använda poiar och svärd som vapen, ska göra minst en misslyckad rundspark i timmen och jag ska avsluta varje disskusion med en vis mening som ingen antagligen kommer förstå. Och jag ska röra mig bland skuggorna,
**Move like a Ninja and sting like a bee**
 
 
Får ta och bränna ut lite skivor med, har ju fixat hem ny musik under längre tid men inte pallat engagera mig i Dj:andet på ett tag.l Men nu blir det ju ultra set som gäller i kväll så då får man damma av lurarna och putsa skivorna för ikväll blir det leverans rapport.
 
 
Lämnar redovisning ang kvällen imorgon.
 
The point with life is that their is no point,only life.
Go on and live your life.
//Ninja

Det är dagar som dessa.....

Kategori: Allmänt

man minns.....
 
 
Räkningarna är betalda och jag har det gott ställt igen,  inte ekonomiskt oberoende såklart men mer än 25:- på kontot. Den där resan till det brinnande berget i schwitzerland ställde till det för mig, bara för att jockes biljett inte blev dragen som den skulle och mitt kontot var lika besökt som en bajamaja på en festival, ingen koll på något där.
 
Men som sagt Cash is king och idag blir det shopping,sen blir den stora utmaningen att hitta en maskerad dräkt. Temat är "Din hjälte eller Bov" och jag ska såklart vara hjälten ikväll, men när jag går in på partajs sida och kollar smått hittar jag bara Hummer dräkter och grottmans dräkter med en humungus snopp hängandes framtill,och såklart en större mängd transvestit dräkter,inget lockar ju direkt. Jo hummer dräkten om man ska förseställa sebastian i lilla sjöjungfrun,men han är väl en krabba??
 
Blir att dra ner på gymmet och träna av den sista turen för denna veckan sen får man besöka Mickis och bli förfinad så att säga. Tror nog jag ska ta en solarie runda med så man får upp brännan lite för just nu känner man sig inte särskilt brun mer grå daskig precis som vädret utanför.
 
Hösten, årstiden som har lika många nackdelar som fördelar.
 
 
 
 
Om du nu lyckats hitta flytet är det bara till att ro på. . . ..
 

Efter sex blir man utmattad och tillfredställd....

Kategori: Allmänt

Ja men det blir man av träning,jobbet,diskodans och massa andra saker med...
 
Så du behöver inte pippa för att känna svetten på ryggen och den flåsande andedräkten, du kan göra så mycket annat.
Men vem säger att mat berör som en hand,vem säger att jobbet gör sånt som bara vissa kan? Och vem fan har sagt att alla kan dansa disko?
 
Man säger att har du väl kunnat en sak en gång så kommer du alltid kunna det,du glömmer inget du kommer liksom bara av spåret lite. Jag gjorde ett glatt kap för några veckor sedan,jag köpte en punkad cykel för 200 spänn, jag lagade den för 250:- och nu kan jag ta mig till ställen på nolltid,jag slipper genomgå den enorma smärtan varje morgon på väg till jobbet med min fot och jag kan motions cykla precis så mycket jag vill.
Men mest av allt kan jag köra släppstyre, i början var det vingligt och jävligt och jag trodde att jag nåt åldern då senilitet börjar göra sig anträffbar och mina ungdomsår som pojkspoling är glada minnen från förr.
 
Men så fel man hade, jag kan rulla och cykla hur långt som helst utan att hålla i styret och det för mig är en härlig känsla.
Tränar inför nästkommande OS känns det som men det är inget OS i sikte för mig det är bara otroligt skönt att komma i form igen och ha vettiga alldagliga rutiner.
Även om det är skönt att ligga och kramas och äta goda middagar och allt vad det heter så mår man sämre av det någonstanns, jag gör iallfall.
Så rör på dig, och kramas med den du gillar att kramas med när du kommer hem.
 
Lönen rulla in idag så det blir shopping imorrn och boka klipp tid får man göra idag för på lördag smäller det igen. Goda vänner har fyllt år och de ska avverka sitt deco crew, och så är det maskerad på det. Tightsen ska fram och mantlen ska fladdra och jag ska ta fram det bästa humöret ännu en gång. Och så ska B1&B2 ännu en gång visa hur man Freakar Ut Some Fucking Bananas on stage.
 
Ni behöver inte bry er om mig ikväll för då är jag bänkad framför 50 tummaren och stirrar på skjutvapen och mina vapenbröders rövar typ hela kvällen.
 
 
Every little thing it´s just going to be alright

Bästa hålet av dom alla...

Kategori: Allmänt

Jaha då var vi här igen...
 
Tänka sig att man hittade hit igen. Till bloggen,till spy spannen där man bara kan släppa ut allt man tänker och känner utan att någon kräker tillbaka.
Det är skönt att kunna släppa ut det som finns inom en, det kan ingen sticka under stolen med. Skillnaden är väl att man skriver allt i en blogg, i en blogg som andra kan läsa.
Men jag fruktar icke för jag har inget att dölja,och om jag har det så är det inga nyheter för dig.
 
Jag ska försöka att inte göra denna bloggen till ännu en kallender över mina storsteg och misslyckanden, en karta över ex flickvänner och lista över konstiga människor man träffat. Jag kommer berätta men ingenting avslöja.
 
Har ni tänkt på vilket hål som är det bästa hålet av alla hålen i världen??
Det måste vara just det här hålet egentligen, som när det ringer på dörren och du gör ditt och du kan bara välja att gå fram och titta vem det är som stör och du kan avgöra om du faktiskt ens vill bli störd nu.
Du tittar i hålet och får reda precis på vad du vill veta utan att ens behöva säga eller göra något. Du kan snoka,du kan ignorera,du kan läsa av och du kan välja att antingen öppna dörren eller gå tillbaka till det du nu gjorde.
 
Detta är min titthål, fast det är du som tittar på mig och det är jag som står och ringer på dörren. Stör jag eller släpper du in mig?
Ditt val så gnäll inte på vad jag skriver för du väljer själv om du vill läsa, detta är inte facebook detta är jag.
 
 
Så nu ska jag dusha av mig snusket från jobbet för jag ska besöka någon annans titthål och bli bjuden på mat och kolla på Svenska hollywod fruar. Inte för att sådana titthål intresserar mig egentligen men det är kul och se på när vissa människor tappat verklighets uppfattningen fullständigt och man kan bara skratta åt det, det är värre när det är människor man känner. Då förnekelse lätt blir till bråk och hela tanken med att försöka finnas till blir som bortblåst.
 
Titta inte förlänge, någon kanske tittar tillbaka.
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.