http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

Jag växer...

Kategori: Allmänt

 
Man får väl nästan be om ursäkt till sig själv för att jag inte har dragit mig till tagenterna och gjort det som jag ska göra mer eller mindre dagligen.
Jag hade väl haft lite fullt upp kanske med att göra ingenting av värde att skriva om.
Men nu har jag det!
 
Jag råkade ut för mitt skräck scenario igår, scenariot som jag har reflekterat många gånger i mitt huvud i några månader.
Från att jag bestämde mig för att byta bank och ta det där lånet för att Dante inte kunde sköta sin del så beslutade jag mig även för att faktiskt ta mig i kragen och styra upp väldigt många delar av mitt liv.
Det ekonomiska, det privata, arbetet ,träningen, och att fastställa några av mina mål som man ska sikta på här i livet.
Alla delar har ju gått jätte bra men det stora oros momentet har ju varit över det här jävla bankbytet.
Så många ggr någonting kommit emellan för att det ska avslutas till 100%. Jag menar, det skulle varit helt avslutat senast i Juni förra året.
 
Månaderna har gått och dragkedjan har äntligen stängts, men jag fick inte in min lön på mitt konto, ingen visste vart mina pengar var eller när jag skulle få dom.
Nyinstallerade autogiron skulle börja dra pengar på en konto som stod tomt, ja jag blev nojig och relativt stimmig.
Men släppte på tanken och gjorde allt jag kunde för att lösa problemet ,besöka  bankerna, besöka lönekontoret för att mötas av genialiska svar som " vet inte".
Väl hemma så ligger där en avi och den stod det Daniel Branning på och där var min lön.
Allting löste sig och så länge som jag nojat på att denna dagen skulle komma.
 
Så just nu har jag inte ett enda problem i världen, allting bara rullar på precis som jag vill att det ska göra och jag tror faktiskt jag har mig själv och tacka. Jag har hållit fast vid det jag vill och jag har gjort det helt och hållet på mitt sätt.
Bilden ovanför påminner mig om att jag för några år sedan började känna att jag ville bli förälder, sätta både fötterna på jorden och sätta igång.
Jag tror jag skulle kunna klara det men det var nog egentligen inte det jag ville ha.
Jag ville nog faktiskt ha det där stabila som tillkommer när du är förälder.
 
Jag känner att jag har vuxit mer i tanken.
Och nu börjar jag se att även mina muskler börjar göra det.
 
Det är faktiskt inte så farligt att växa och bli stor som alla säger.

A Devils Ride..

Kategori: Allmänt

Man har läst på om alla typer av säkerhet,förebyggande och fungerande men endå så tar man risker.
Små eller stora det kvittar för det ändå risker. Det är ju allt för svårt för att bara låta bli att prova, statestiken talar för sig själv. Killar är farligare i trafiken än vad flickor är.
Riskettan var sjukt tråkig som kurs och väldigt trög flytande, men visst var där sina poänger. Men den största poängen plockar nog dom som har bestämt att kurserna ska hållas.
 
Nåväl sagt som gjort så är kurserna genomförda och jag är yttligare ett steg närmare och jag känner hur det bara kliar i mig av abstinens,vill hela tiden.
Men får skynda sakta så man inte slarvar,nästa vecka börjar teori lektionerna och då ska jag gå boken yttligare en gång.
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli 11 så Leif kan komma och plocka mig så vi kan börja övningsköra.
Sen ikväll blir det middag på Wokhouse,på Mammas bekostnad. Hon har onekligen något lurt på gång.
Spännande och se vad som hamnar på tallriken .
 
Om jag är musen som trillade ner i soppskålen så hoppas jag verkligen att jag kan simma,för soppan är smaskens.

När tar det slut?

Kategori: Allmänt

 
Det är alltid så roligt i början,det är så magiskt och så fint. Man har längtat och man har undrat när kommer det hända och hur kommer det att bli?
Men för eller senare kommer det och då är det bara till att njuta av ögonblicken som aldrig blir som andra, alltid händer det något annorluna,.
Någon gång tog man det bara för givet och en annan gång gav man allt men som tillsut visade sig att vara för mycket.
Men det är alltid kul och alltid givande på något sätt, men det måste ta slut för just nu börjar jag bli så trött på att känna såhär.
På morgonen,på dagen,på kvällen.
Det gick så bra i helgen men så råkar man ställa sig vid fönstret och titta ut och då förstår man att det kommer inte ta slut förens det är dax för det.
Inget som jag kan bestämma över bara något jag kan försöka rida ut.
"Du vackra vinter och du din fina snö sluta komma,gå bara upp i tö."
 
Ja det blev en lyckad helg i Danmark utan några skandaler eller omöjliga motgångar som man faktiskt kan råka utför när man är iväg.
Men icke den här gången, allt gick som planerat och festen var skit rolig.
Dock blev jag väl en uns besviken på Phaxe framträdandet.
Det var en releasefest för hans första släppta skiva,då förväntade jag mig att där skulle vara sådant man inte hört förut,nya guldkorn.
Men nej det var nästintill allt man redan har eller har hört tidigare.
 
Sjukt billig bar iallafall,jag sade att jag skulle låta kortet gå varmt. And it did!
Kan inte för en sekund komma ihåg hur många shottar jag köpte eller hur många jag bjöd på för jag drack aldrig en shot själv,för det är ju bara ensamt.
 
Måndag morgon,ja det är väl första dagen på min nya vecka.

Alla Fjärtars Dag

Kategori: Allmänt

 
I vanliga fall så skulle man varit lite så halv depp för att man skulle haft någon på denna dagen,men så vet jag att om jag nu hade haft någon på denna dagen hade jag grubblat över vad man skulle gjort för sin älskade för att visa hur mycket och djupt man verkligen älskade sin partner.
Hur mycket är du villig att göra med ditt kort med andra ord.
Visst kan man göra saker utan att det kostar men då frågar jag - Vad?
Vad kan du göra för att visa din omättliga kärlek på ett sätt som du aldrig gör annars utan att använda kortet?
I belive it when i see it!
 
Så jag är singel och det deppar inte jag över för jag gillar att vara det, och jag kan unna mig själv något romantiskt.
En frukost som innehöll två nyttiga frallor och mackens finaste påläggskassler som kostade 17 kr.
Jag har mer eller mindre redan gått plus.
Nu är man ledig fram till tisdag morgon,tog semester söndag och måndag för på lördag ska jag äventyra lite i grannlandet.
Phaxe släpper sin allra första skiva,och efter att ha hört han spela på flertal fester och festivaler så är han den som är mest värd my groupie ass.
 
Imorgon ska jag hälsa på storebror och Sara och så ska jag dessutom gäst träna på 24/7 gymmet som dom har,det har ju blevigt så högt rankat.
Men idag blir det svettstian i Hässleholm som får duga,kör ju de sista dagarna på mitt 6 veckors tränings schema. På Måndag gör jag ett nytt och då lägger jag på en högra växel.
 
Det bara slog mig igår,en förkortning på hela biten som inte givit mig ett dugg i slutändan.
 
" Jag ska aldrig sänka mig för att någon annan vägrar att höja sig. "
 
 
Då förblir man nöjd och ingen blir missnöjd.
 
 
Glad alla hjärtans dag!
Puss o Kram

Äntligen redo.

Kategori:

Jag vet inte hur många år jag fått höra frågan, eller hur många ursäkter jag haft.
Jag har aldrig kännt den där viljan som alla andra gjort så därför har jag heller inte haft någon större lust att köra ihjäl någon eller mig själv.
Jag har alltid trott att jag kommer råka ut för en bil olycka av något mysigt slag. Har faktiskt blevit påkörd en gång med cykel, nästan krockat med moppen och ett x antal ggr har man åkt med blådårar.

Det handlar väl om mognad,att se det som är viktigt och tänka på vad du måste göra,allt det där har varit för mig tidigare ett stort jävla " Gör såhär annars" . Min rebelliska sida ville inte bli tillsagd,och min förnuftiga sida skrek att jag inte klarar att köra bil. - Håll käften,jag var inte förnuftig så någon sådan sida fanns inte.

Jag kan för jag vill kunna, jag gör det för att jag vill göra det och jag kommer klara det för att jag tror på mig själv.

Disciplin är inget man bara får på posten,det är något man får träna upp. Jag har följt tränings schemat och min planerade kost. Jag har pluggat och fortsätter göra det tills kortet är i handen.
För i sommar är det jag som kör.

Tänker inte...

Kategori:

Måndag,dagen före tisdag och dagen efter söndag. Helgen flöt på utan några skandaler,brorsans och Saras flytt gick super smidigt och jag fullföljde min träning precis som planerat.
Linn kom över på kaffe och vi spelade in en demo,klockren som alltid.

Råkade hamna på hennes blogg,fast jag inte tänkt läsa det hon skriver för allt är en sådan självförnekelse och det retar bara upp mig.
Det stör mig att jag trodde och tänkte att saker och ting var bra och det skulle bara bli bättre,men jag tänkte inte klart.
Jag tänkte så långt utanför mina egna ramar att jag var redo att tänka om angående min framtidsbild,jag var villig att tänka om angående min dröm om hur mitt liv skulle bli och se ut.
Men jag tänkte såklart inte.

Och jag tänker aldrig låta mig själv ändra på mina framtidsplaner.
Jag tänker inte gå över den grad där jag ska nöja mig med " att det går runt".
Jag tänker inte belasta min blogg eller dess läsare om att skriva om någon som förnekar allt det viktiga och som lever i en bubbla.
Nej för det är inte min bubbla att skriva om.

Jag tänker inte bry mig mer.
Hoppas bubblan tar dig riktigt långt.

Kortfattat..

Kategori:

Sista arbetsdagen på veckan,äntligen.
Morgonen började super bra, träningsvärk i ena benet så jag vaknade utan problem, föreställde mig en lugn harmonisk cykeltur till jobbet men det hade såklart snöat och frusit på under natten så mina växlar var ur funktion.
Gissa hur kul det är att cykla till jobbet i ettans växel,och cykeln är redan avtändande som den är. Ingen harmonisk cykeltur.

Jobbet började också jätte bra men såklart skulle det ändras,allt pga en extra beställning som förstörde exakt all min planering. Sen ska det stimmas med varorna som ska packas,och maten ska packas i tid och jag ser inte ett skit med mina värdelösa glojärn.
En skit dag kan bara sluta bra.
Revbenen får helt enkelt ta den uppgiften.

Brorsan flyttar till K stad imorgon,och jag ingår i flytt teamet.
Påtal om team så har vi alla olika syn på det.

Rivalitet..

Kategori:

Mellan djur,mellan människor mellan ekosystemet och allt annat som lever finns där rivalitet och ibland får man både se och känna av den.

Det var så jävla bra förr när jag bodde ihop med John, vi var två sjövilda Cowboys som var riktiga experter på att tagga igång varrandra,det resulterade i många galna fester som höll på hela natten och långt in på dagen.
Men tiden gick och jag märkte att det är ett liv jag kan leva i lagom dos och endast enstaka tillfällen,för jag gillar den stabila biten med jobb och rutiner och att ha pengar på kontot.
Så vi blev lite rivaler där,och det kan bli svårt att lösa när man bor ihop och båda vill dra åt varsitt håll.
Men när allt väl kom till krita förstod vi båda att det funka inte längre,men det var han som sa det och gjorde slag i saken.
Vi skildes som vänner men vi har fortfarande inte pratat sedan han var här och lämnade nyckeln.
Jag vet att vi fortfarande är polare, men ibland måste man gå själv för att veta vart man vill komma.

Jag växte mig stark med hans hjälp efter psykosen med linn,och in flyttade Tobbe istället. Vilka planer vi hade,sjuka fester mm mm.
Men dom planerna kunde vi slänga i organiskt för vi fick nya grannar både ovanför och under,de ovanför är toppen men de under är bara fy fan i Vietnam.

Chippeliners som sjunger kareoke,gnäller på minsta lilla och är bara allmänt missanpassade i vårt lägenhetshus,och dom lagar mat som förpestar våran trappuppgång.
Så vi har fått varning tack vare dom,därför mindre fester och därför är det stabila mer överlägset än det vilda. Så där har vi två rivaliteter,på jobbet får jag höra på knackig svenska att denne person vet vilka de är och berättar lite av deras life story,på riktigt knackig svenska.

Han som bor under oss är en player,ett ego,ett rövhål som lämnat en familj för sverige,gift sig och dumpat en svensk och gått in i ett annat förhållande med en riktigt ful vitnames och går på social bidrag, och kommer inte från samma del av Vietnam som berättaren gör.Får höra detta på riktigt upprörd och knackig svenska, lite som att lösa suduko men det blev förståligt.

Den bästa "sambon" jag faktiskt har haft är Tobbe,visst är där brister i sambolivet men det ser ljusare ut och man är faktiskt inte helt fläckfri själv.Vi planerar gemensamt våra fester eller tillställnings kvällar,vi sköter våra jobb och har pengar på kontot, äter och lever gott,delar samma intressen men har ändå egna.
Jag kan prata med honom om i stort sett det mesta och han kan alltid vända sig till mig. Vi har ett shysst flow för vi går nog lite på samma väg, och vi vet båda innerst inne vad vi vill få ut av våra liv.

Rivalitet, det har sina fördelar och sina nackdelar.
Och du lilla flicka har precis lagt anabola i min träningsväska och blåst in friskluft i mitt sinne.
Tack!

Seperationsångest

Kategori:

På dagarna har man fullt upp från att klockan ringer och fram tills man slutar jobbet,sen har man några dö timmar när man varvar ner o börjar känna sig hemma.
När dom timmarna väl är klara brukar man oftast kommit fram till vad man ska göra av kvällen. Men när dom timmarna väl börjar ta slut är det bara till att spänna musklerna och börja tackla saknaden.

Det är jag själv som valt,det är jag som inte vill så jag har själv satt mig i denna sitsen.
Men jag saknar inte mindre för det,går ut och tar en kvälls cigg och försöker tygla psyket för att lyckas få en skön sömn.
Man får spänna lite extra,bli lite kallare och bita ihop,man får förklara för sig själv att det är inte är första gången man skiljs från någon man bundit sig till, en dag kommer det kännas som igår men just nu känns det som en sekund sedan.

Falsk Dansk sjömansbiff idag på jobbet, varva skivad potatis,biffar,lök,potatis och slå på öl och kalvfond.
Enkelt och gott.
Dofterna tar mig flera år tillbaka till restaurangskolan,kunde inte fatta konceptet och varför man gjorde så,och hur man kom på rätten.
Men nu som matkunnig vet jag, kött rester och potatis kokades i öl och fond pga brist på vatten och löken blev som krydda med hjälp av ölen. Lök och potatis klarar sig relativt länge under krassliga förhållanden. Och vilken sjöman dricker inte öl?

Vilken maträtt har vi från 2000-talet som skulle fungera under samma omständigheter? Pan pizza.

Smärtsam Pornografi....

Kategori:

Pornografi världen sprudlar för fullt och tack vara internet behöver blyga pojkar inte stressa ut på marknaden och leta villiga flickor,eller bli nekade var och varannan helg som i sin tur leder till osäkerhet som förföljer dom livet ut.Nej för fan nu kan du utforska den ena kategorin efter den andra och när du tröttnat på den du gillade mest är det bara till att byta,såhär kan du hålla på tills du kan allt om alla de olika kategorierna,ja förutom dom du då avstått för. Men ingen kommer bli oberörd för snusksidorna luras, trycker du tex på "Big dicks and horny chicks" kan du mycket väl få något annat slängt i ansiktet, en häst som spänner på någon tysk jänta och det tycks inte vara något fel med det.En god vän,en gammal mentor faktiskt lärde mig i unga år " ju mer och ju längre du sitter där framför snusklådan,desto sjukare blir det med tiden". Så rätt han hade. Men det smärtsamma med porrindustrin som man aldrig riktigt tänker på är alla ( som Lille bror pinsamt kallade det en gång) " lösbröst" som söta flickor pumpar in för pengar det sliter hårt för,alla har dom sletit olika hårt och länge. Och det finns tillomed dom som skjuter in silicon i blygisarna eller i skinkorna för att få ett shysst rövlyft,som gymmet tydligen inte kunde hjälpa dom med. Och nu när vi kommer till gym biten så kommer vi till min riktiga poäng med det här, tänk alla kåta killar som satt så länge framför kåtlådan och fattade att de aldrig skulle kunna nöja sig med ett halv 3 ragg på krogen,nej de far ner på gymmet tränar så svetten sprutar som napalm över hela gymmet,springer hem och beställer det mest anpassade pulvret för att kunna bygga upp kroppar made for hours of sex,med en brud som har lika eller ännu större pumpade bröst och lika fast rumpa,som kanske fått liten hjälp på vägen.Det är synd om kvinnor ,som antingen får för stora tuttar eller för små,antingen behöver de krympas eller förstöras eller ska de våndas över de små hallonknopparna de har.Men tänk på oss killar som försöker uppnå något, vi får träningsvärk som får oss att tro att någon pumpat in silicon i brösten i sömnen eller planterat något hårt i skinkorna. Tänk på oss,sen kan du ju börja tänka på mig.
:D

Omöjligt att låta bli.....

Kategori: Allmänt

Där är luckor som  jag fortfarande fyller i, där är personer jag funderar på,träffades vi,vad pratade vi om eller blandar jag bara ihop allt?
Tror ändå att jag hade bra koll på läget men som vanligt tror man ju mer än vad man egentligen vet.
Men en sak vet jag och det är att jag hade sjukt kul igår.
Starten blev ju verkligen inte den bästa, först en skjort flopp sen tränade man för hårt på gymmet så man överansträngde benmusklerna så man gick runt som en skadeskjuten orangutang.
Men det löste sig såklart ändå,väl hos Thomas blev det att korka upp en vinare i ett lugnt tempo,sen kom miss Walther med syster och tyckte att vi skulle ta fram kanyler med råttgift, på ren svenska så ville dom se melodifestivalen.
Jag tror ingen svensk som tittade på det programmet kände någon vidare lycka eller vilja att leva vidare,sög riktigt hårt. Så vi bojkotta möget och körde på gamla godingar sen blev det bara bättre och bättre.
 
Skulle ju researcha lite på farozon se om det blevit bättre under året osv, och vad är det folk vill ha på klubbarna. Den researchen åkte direkt i soporna för jag har knappt något minne från farozon.
Vidare mot Harrys där fortsatte man i samma anda, glider runt på en osynlig räckmacka och bara gottar sig,jag tror där var bra tryck på Harrys faktiskt. Sen skulle det bli efterfest men det tåget hoppade jag av,och gud vet vad som hände när jag hoppade av.
 
Det är inte omöjligt att göra saker som man tänker på,men det är nästintill omöjligt att sluta tänka på dom.
Så därför är det lättare att bara göra det.