http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

Så jävla bra!

Kategori:

Börja veckan med sömnbrist är varken lovande eller upphetsande.
Men det är väl konstigt ibland hur man lyckas klara av det ändå,super aktiv mellan 7-13 men sen kommmer bakslaget. Oviljan,olusten det totala förfallet.
Timmarna går och äntligen kunde man avlägsna sig,för att komma på att jag måste hämta min cykel som inte står hemma. Nåväl,det är bra att röra på sig.
Väl hemma ville jag bara dö,men så kom där en liten uppiggare och läget förändrades radikalt.
Dusha av mig alla matdofter och fräsha upp mig för jag skulle ner på gymmet.
Två timmar råpump, skön nervarvning i samtal med Ahlgren och sedan avsluta passet med att små tragga med bröderna Lucchesi. Det är aldrig långt till ett skratt när man latjar med dom.

Fick ordning på slafsgrytet med,tar inte så lång tid om man bara plockar in den rena tvätten så man kan använda tvättkorgen korrekt. Voila!
Super trött,jätte nöjd och tycker att den värsta tänkbara dagen blev skit bra trots allt.

Sanningen

Kategori:

Jag minns att jag en gång blev sjukligt förälskad i en blond tjej under en sommar i dom unga åren.
Jag minns att jag gjorde allt jag kunde för att vinna hennes uppmärksamhet,och få henne till min.
Efter många försök så blev det som jag önskade.
Men tiden gick och det tog slut,eller hon gjorde slut rättan sagt.
Jag minns att det var en svår tid att komma över henne.

Med tiden som gick lärde jag mig hur saker och ting egentligen går till,men en sak är så säker. Vill du verkligen ha något så kan du få det men det är olika prislappar,antingen får du lära dig pruta eller så får du sälja dig.

Min andra stora kärlek, där sålde man sig ganska rejält på alla sätt. Men sen blev det priskrig.
Jag offrar,hon offrar,hon saknar,jag saknar,jag gjorde fel och hon gjorde fel and so on and so on.

Min tredje förälskelse handlade om att finna den slutgiltiga skatten som skulle vara livet ut,för livet började tydligen närma sig sitt slut vid 20 års ålder. Men det tog slut när slöjan föll,jag hade många år kvar att leva och så ville jag inte leva de sista åren.

Min fjärde stora kärlek fortsatte i samma friska anda, att livet faktiskt är på väg att ta slut och familj ska bildas,efterlevande ska bära mig och min kunskap vidare eller något.
Sjuk jävla press hela tiden.
Men den drömmen vaknade man också ur till det dyraste priset av dom alla.

Efter renoveringen lyckades jag förälska mig igen,stark som jag var och klok som jag blivit så var jag fullt mogen för vuxenlivets glada dagar.
Skjut mig!
Vuxen livet är lika vuxet som rökrutan på gymnasiet eller omklädningsrumet i högstadiet.

Alla dessa förhållandena är tro det eller ej med olika tjejer,men där är något som gått som i en tunn röd tråd genom alla relationerna.

Jag!
Mitt pris satte jag på rea,och den blev bara billigare och billigare samt att jag blev en jävel på att pruta.
Det var normalt första gången, men andra gången tog det helt nya vändningar.

Jag ville inte mer.
Varje gång har jag försökt dra mig ur men min partner har hållt mig kvar. Valet har alltid varit glasklart för mig när förståndet rycker in,men tyvär inte för mina tidigare prinsessor.
Därför har det alltid varit jag som gått,för jag vill inte vara där vi var och inte bli någon jag inte borde vara.

Sanningen är att varje kväll blir jag så förbannad på mig själv som inte gjorde rätt från början och mer förbannad för ingen av dom förstod.
Nu i efterhand gör dom och det glädjer mig.
Som jag sa till min storebror som varnade mig för många år sedan inne i Skybaren på UD, "varje handlig jag gör som inte lyder mina ord kommer göra mig till en hycklare"
Må så vara, men din stig kanske tagit en annan riktning nu,så det kan jag leva med.

"Våran luft blev till ord men de orden blev åter luft"

Bara lite sånt

Kategori:

Kollar ut och ser snygga ben som rullar runt på inlines i hotpants, jag hör alla möjliga stegrande motorljud som ekar mellan husen.
Tobbe glider runt i en brattig frilla i snygga kläder,dyra shorts och ännu dyrare pike tröja och såklart svin dyra solbrillor.
Små ljud vågor av musik från någon annans balkong tillhör hela grejen med att bara vara här,njutandes av det som vi uppskattar mest.

Vi uppskattar den så mycket att vi låter oss bli påverkade,nästan infekterade av att göra någonting.
Samla gänget och dra ut på en shysst plats med några kalla och en stadig matkorg som man mer eller mindre bara slänger på grillen. För att upptäcka att man glömt något eller att den jävla engångs grillen vägrar samarbeta. Vem kör?

Första och sista doppet,med vem eller vilka blir det? Sätta sig i en bil och själv välja destination,vrida på stereon och köra några väl valda tracks.

Bli förälskad i någon och när man minst anar det.
Allt som tillkommer,det romantiska det äventyrliga och såklart det allvarliga när den tiden är inne.
Det känns in i själen,det värmer så skönt men känslan försvinner för jag vet att det är lång tid kvar och detta är bara sånt man går runt och tänker på.



Ja, man längtar lite faktiskt.





Tänd på trend?

Kategori: Allmänt

 
Där är så många och dom är så olika, i vissa fall är dom så sjuka att andra verkar så otroligt tråkiga så man spanar efter första bästa rivjärn att gå loss på.
Du ser dom överallt och du blir påverkad vare sig du vill eller inte, även om du inte följer med så kan du se tillbaka på gamla bilder att kläderna har ändrats och även frisyrerna.
 
Står du i kassan på tex Ica kvantum eller Maxi eller någon annan best seller store så kan du inte låta bli att antingen spana in de som står bakom eller framför dig eller i en annan kö och när du är klar med den titten så kanske du sneglar över på blask hyllan.
Oj! Vilket gottebord, gå ner i vikt på sex veckor, ragga med de bästa ragg tipsen eller sup ner dig som en stor kändis och bli fotad med en liten stjärna under kjolen ( censur).
 
Laga den rätta maten eller träna på de bästa gymmen på det bästa sättet, ja du ska bara göra något hela tiden.
Det firar vi med en liten festbild.
 
Ingen censur där inte, ånej alla kläder är på och humöret är glatt.
Men sen har vi ju det där med mat biten, den här vecko "deffen" är hård och den börjar kännas specielt på morgonen varje dag.
För jag tränar inte de dagar jag jobbar för det bara skär sig, fullt på gymmet och inte fullständigt fokuserad när jag väl är där. Sen är det bra att minska magsäcken och mat tänket, för det behövs inte mycket för att bli mätt.
Därför tycker jag vi kör en matbild på det, för jag är hungrig hela tiden.
 
Griljerade revben med hetta i, ja det där är något man skulle kunna stoppa i sig utan att behöva blinka två gånger.
Sen har vi ju den ultimata trenden, att ta bilder framför spegeln.
Med en styck telefon och ett par hörlurar inkopplade och det ska antingen vara svällande muskler eller bilder på hur otroligt smal man blivit av att inte äta eller ligga på soffan för det hinner man inte när man bor nere på gymmet eller har egen tid på sin löpar runda.
Trenden går väl ut på att nå sina egna mål med hjälp av att visa för andra hur långt man kommit eller bli sporrad av kommentarer eller "gillningar" eller så vill man kanske bara visa upp sig.
Som tuppen i hönshuset!
Ja här kommer en liten tupp bild på det.
Ja men vi tar en till när vi ändå är i farten.
 
Ja det är sjukt kul och givande att ta bilder framför spegeln. Not!
När man har ett mål så är man inte i mål förens man är över mål linjen.
Jag skiter i att lägga upp en massa bilder på alla mina sjuka frisyrer, tycker de ska upplevas istället.
 
Nu när vi ändå sitter här och pratar om hur man kan påverkas av allt alla säger och gör och hur folk ser ut så kan jag ju faktiskt bekänna endast för er en liten sak.
Vad jag tänder på! (intresse smurfarna hoppar frenatiskt)
 
Alla snackar om stora pattar shyssta kroppar, blondiner, brunetter mm och mfl.
Milfar och Teens ,ja de är alla olika snuskobjekt som bara väntar på att få alla sina kläder avslängda och bli påsatta.
Nej det där är bara något som alla tänder ytligt på, ja om man frågar mig då alltså.
Alltid shysst med ögongodis och fina leksaker, men det som verkligen spelar mest roll och det som tänder mest är att just bara kunna slappna av.
 
Jag med alla mina tusen tankar mm uppskattar jag ett sällskap som kan få en att slappna av och bara sjunka in och feel the moment.
Människor verkar inte kunna göra det förens efter man gått in ett långt förhållande, och endast då får dom det där sexet eller tillfredställningen de egentligen söker.
Allt annat är stoppa picken i Greta, töm och glöm, pumpa och dumpa.
 
Varför göra saker som du egentligen inte tycker om att göra, varför klä dig på ett sätt du egentligen inte gillar och varför göra saker du inte borde göra men du gör ändå?
 
Är det en trend?
Är det en trend att gå emot sin egna vilja och följa någon annans fotspår?
Jag kommer tyvärr inte lägga en förmögenhet på att klä mig efter en Stropp i Stockholm, eller festa som någon i USA och inte fan tänker jag heller knulla som den "desperata fyllekuken" klockan kvart i tre.
 
 
Vi tar en bild på det.

Stressmester....

Kategori: Allmänt

Det är nu dags att börja sig in i semester perioden, ja det är långt till sommaren med stränder och sena sommar nätter men det är inte långt till att semesteransökningen ska vara inne.
Det är nu ca 75% av det svenska folket sitter och sliter sig i håret över hur de ska lägga sin semester för att sedan komma på vad dom nu ska göra när den väl är lagd, vilken period och hur lång ska den vara?
Sjukt tragiskt, det är precis som med julen, man stressar innan det ens är julafton ,och det ska vara en tid för njutning av livet med familj osv. Semestern ska vara till för att vila upp sig, yää right!
Hur många veckor har gått och vilket datum börjar jag jobba?
 
 
Den smällen går inte jag på igen, sitta 4 veckor och bara titta ut på vädret, nej lite plock och detta året inga planeringar mer än att jag ska ha körkortet och jag ska till stor säkerhet ha bil också så jag kan köra ut på en roadtripp. För det hade verkligen givit mig något.
Men så klart skulle det strula till sig när man lämna in, för det är inte bara jag som vill ha semester vecka 30.
Men det får lösa sig bäst det går, tänker inte sjunka ner i något "ånej det var ju den veckan jag skulle bla bla bla" . Sommaren är full av möjligheter, följa en ny serie kanske.
 
Har fått uppleva bakslaget av baksmällan idag, super pigg igår men mindre pigg idag och så har man manglat gårdagens bråk några ggr, suck!
Hatar att bråka om onödiga saker och jag hatar att bli förbannad för det väcker de sämsta sidorna inom en, och styrkan att vara klok försvinner på en sekund så man får bli efterklok.
Saker och ting hade kunnat vara annorlunda men vi drömmer alla olika om olika saker.
Vissa saker kommer väl alltid förbli olösta och andra kommer väl glömmas bort, men de där stunderna som inte går att jämföra med något annat, de sitter fast svetsade och de kommer vara kvar så länge jag lever.
Likt ett foto album som man snubblar över och tittar igenom med ett leende.
 
Vi människor minns allt som påverkar oss, på ett eller annat sätt!

Jag och mina fötter...

Kategori: Allmänt

Vilken dunder helg jag har haft, fullmatad med massor av energi.
En vårfest är avklarad och jag smajlar fast det är måndag.
Jag slängde mig på dammsugaren och moppen och svabba undan de sista bevisen på vad som egentligen pågått i vår lägenhet, sen plockade jag undan disken och fixade köket. Jag känner mig fortfarande energisk.
 
Det blev ju inte så länge jag var ute, en vän blev allt på tok för förfriskad så jag fick följa denna hem till en säkrare plats, sen slängde jag i mig min orginella kebabtallrik från korv Eriks.
För utan den tallriken har man inte avslutat en riktig kväll.
Det var faktiskt inga problem att bara hoppa av fest tåget för att istället hjälpa en vän, tror det har lite med riskettan att göra faktiskt.
Man förstod väl hur kvällen kunde slutat egentligen, med tråkigheter och allt om man inte hade ställt upp.
Och så låg det väl i bakhuvudet att om jag hade varit överförfriskad så hade det varit skönt med någon som backa upp.
 
Men när jag vaknar får jag höra att det ändå har hänt tråkigheter, nån blev nerslagen och fick åka ambulans och en annan hamnade i arresten. Tror ju dock att jag inte kunde förhindrat något av det.
Det var en sjukt rolig kväll, super lyckad fest utan incidenter och alla gäster skötte sig exemplariskt.
 
Dock så är det lite tråkigt att få ett sms där någon kräker ur sig allt man sparat på och saker man bara fått för sig mm helt utan grund.
Jag hade ingen lust att spara på krutet mer och jag sa vad jag tyckte och tänkte.
Det gick upp för mig att det var faktiskt dagens sanning, och jag har verkligen insett det nu.
Sen kan man få tycka precis vad man vill och ännu bättre tro vad som helst för att sedan prata om något som inte existerar. Det låter inte sunt, bara betungande.
 
Hinken frågade hur läget var med mig eftersom vi inte setts på länge, jag kunde svara på den frågan utan att vara sådär fylleglad eller eurforisk   att jag mår jävligt bra.
Och jag kunde rabbla upp varför.
Inga tyngder på mina axlar, inget omständigt eller komplicerat bara må väldigt bra.
 
Det är en otrolig känsla som uppstår när man förstår vart sina fötter egentligen går.

Skoja min doja...

Kategori: Allmänt

Det kan nog knappast blivit en tråkigare fredagkväll än igår, men innerst inne visste jag att jag behövde det. Och med Tobbes hjälp klarade jag av att hålla mig borta från gymmet och allt vad det heter.
För det kom små vågor av skuld och dåligt samvete att jag inte varit där på hela veckan, men man har ju inte varit på topp.
Men de tär jag nu, vaknade halv sju super pigg och känner mig super taggad för en galen natt.
 
Rummet ska städas, lägenheten ska svabbas och dekoreras lite med lampor och ljus för att få till den shyssta stämningen, ikväll ska jag få ligga.
I en säng som inte är helt åt helvete och inte heller ska jag vakna av att det första man ser är en klädhög som verkar helt förlorad åt sitt egna öde.
Nej hemmet ska vara snyggt, och jag likaså, har gått ner yttligare ett kg och jag är sjukt hungrig.
 
Nu har man verkligen lärt sig att ibland är det jävligt bra att faktiskt tänka med hjärnan, knulla med kuken och drömma med hjärtat och inte tvärtom eller på något annat sätt.
 
Med den vetskapen så önskar jag alla en riktigt god lördag och måtte vi inte minnas något imorrn.
 

Skyll dig själv Mister

Kategori:

Fredagen ligger som ett par nya kalsonger på golvet när man råkar ut för en sexträff. Man har inte haft dom på sig mer än 20 min förens de åker av.
Gott snack,så helgen ligger bara några timmar bort.

Talade om risk för sjukdom igår och det är inget som passar in i mitt liv just nu,så jag får ta och ge fan i att bli sjuk.
Och det var väl pga min otroliga optimism som jag blev lite sämre till hälsan. Det är fint väder men att bara vara ute och motionera i jogging brallor och en tröja med ett tunt linne under är inte särskillt passande.

Har ju inte sovit så bra heller, och det har ju såklart påverkat psyket. Man blir så jävla mentalt klen, saker som annars inte rör en i ryggen ligger och nafsar en i nacken hela tiden, men det blir ju med tråkigt tillslut så man får hitta något annat att nafsa på istället.

Det är mitt egna fel att jag klädde mig tunt, och jag får faktiskt skylla mig själv att jag är så dum och leker med tändstickor när jag vet om att dom egentligen inte är att lita på.

Men som sagt, helg imorgon och då ska vi leka som vuxna gör.
Fyllna till och slafsa runt och uppskatta den känslan man får när man upptäcker att man hittat hem igen och lyckas köra in nycklen i låset för att kunna låsa upp och ta sig in.


Det är ju inte alla som klarar det.

Kasst..

Kategori:

Jaha då var det torsdag morgon och det återstår bara en arbetsdag, känslan är blandad med glädje och av oro.
Igår var det fullspäckad kväll direkt efter jobbet, motions cyklade i 30 min sen blev det att försöka ta en egotripp bild som alla andra gör när dom tränar. Det är ju inte så lätt som det ser ut.
Sen blev det att akut dusha då jag faktiskt råkade snöa fast på kamerajobbet, ner till mamma och pappa för att äta middag med epedemi virusen Andreas och Sara.

Maten var jätte god men desserten var över alla förväntningar,och jordgubbarna var sommargoda.
Sen blev det hem och plocka lite på rummet,men kände mig något slö så det blev ju inte helt färdigt. Sen kom lille Mumme på besök,där satt vi och berättade rövarhistorier för varrandra,otroligt manligt.

Nej sen blev det att gå och lägga sig,men väderjunkie som man är så blir man aktivt påverkad av vädret och träningen,så. det var lite svårt att värva ner.
Vaknar imorrse,svullna mandlar,vidrig och ganska slö. Slöare än vanligt.

Nej det är kasst och bli kass när helgen närmar sig,helgen som är full av fest och nöje.

Kryptonit

Kategori: Allmänt

 
Ok vi börjar såhär så allting verkar någerlunda förståligt. Stålmannen, det är jag det.
Alla superhjältar har sina styrkor och svagheter och jag är väldigt medveten om mina svagheter, även dom svagheter som påverkar mina styrkor.
Det finns stenar från planeten krypton i olika färger och Stålmannen (jag då alltså) påverkas annorlunda beroende på vilka stenar han utsätts för, jag då alltså.
 
Röd kryptonit gör Stålmannen ond, otroligt självisk och han gör som det behagar honom, men i det här fallet så kallar vi det " vild"
Om min röda kryponit i den här världen är tex röda klänningar eller röda sexiga underkläder, eller vackra tindrande sexiga varelser som har det där förföriska i sig som gör att man faktiskt skiter i allt bara man får gotta sig. Ja och ska jag vara helt ärlig så hör väl boobs till den stenen med men det är väl knappast någon nyhet.
 
Sen har vi den gröna kryptoninten som är Stålmannen största svaghet, för den gör just det - försvagar honom. Men i det här fallet så snackar vi om papper, jag kan alltså inte det här med papper.
Allt som ska skickas, tas emot, sparas hanteras osv osv. Jag fixar inte det.
Var på banken idag och jag kan nästan svära på att jag träffar min bankman mer än vad jag träffar mina föräldrar, bara för att det alltid alltid fattas något papper eller dylikt. Så därför passar mitt jobb med mat så bra, beställ så fixar jag resten.
 
Så om jag påverkas av den röda kryptoniten så går jag väl emot mitt smarta överhuvud lite för jag blir självständig med ett vilt tänkande och jag tar det jag vill ha.
Och den gröna jävlen gör så att jag aldrig riktigt blir klar med bankmannen som jag ser så glatt upptill, så jag är väl inte problem fri, jag har det bara lite körigt med mitt handikapp.
 
Bel Ami är en film med den urbleka vampyrsnubben Pattison i huvudrollen, han vill ligga och han vill bli rik.
Väl vid ett bord med fint sällskap börjar han prata med en väldigt högt uppsatt dam och han frågar vad hon gillar att göra.
 
- Jag gillar att göra sånt som jag tycker är kul.
 
Alla korten på bordet, och nöjet kunde börja.