http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

Re-volt

Kategori: Allmänt

 
 
Har precis varit och tittat på Man of steel, nyversionen på Stålmannen. Förväntningarna var stora och filmen höll måttet men såklart finns det alltid klagomål. Den kunde kortats ner en aning. Så det var allt jag kunde säga om det negativa om den filmen.
 
Jag skrev en blogg någon vecka innan min semester, där skrev jag om allt mellan himmel och jord i en kombination med kravallerna i Husby. Den blev riktigt bra men såklart så försvann den när jag skulle lägga upp den, man blir så trött. Man gör någonting bra men klart ska man stöta på ett obekvämt hinder.
 
Semestern börjar gå mot sitt slut, tisdagen den 2/7 hoppar jag i arbetskläderna igen nyladdad och tänd igen hoppas jag.
Det brukar annars vara ganska svårt att komma in i semesterperioden men tack vare en riktigt rolig och kämpig fotbollsmatch så löste man det problemet, men inte smärtfritt. Sprang och stukade foten rejält, men några större problem hade jag inte när jag kom hem från matchen.
Visst svårt att gå och stå på den men det hör väl till.
Morgonen därpå däremot var det bara att ringa pappsen för en snabbtransport upp till akuten för röntgen osv. Inget brutet men kraftig stukning.
 
Sjukskrivning på det och hej på dig soffan.
Vid midsommar åkte jag och bror upp till sthlm för att spela, det resulterade i stora enorma smärtor i båda fötterna och en rejäl svältperiod på det.
Trodde att min sista helg var kommen.
Efter många beklagande timmar kunde vi tillslut ta oss in till stan och där blev det en Plankstek som inte var tio i topp, sen blev det många timmars sömn efter vi hade fyllt på våra matförråd ordentligt såklart.
 
Hur svårt vissa saker än tycks må vara ibland, bråka med människor som man trodde var en jätte nära, stå ut med hungerkänslor i flera timmar, knalla runt på fötter som inte vill gå. Hur svårt den än tycks vara så gäller det bara att ge sig fan på att det kommer bli bra och det kommer bli bättre.
Gör revolt mot kan inte, pallar inte ,vill inte och alla andra jävla "inten" som finns. Skapa spänning i tillvaron och upplev allt det där som är utanför lådan, för du kommer märka att det faktiskt är ganska spännande.