http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

Älska och hata....

Kategori: Allmänt

 
De två starkaste känslorna en människa kan känna, eller kan saknaden vara större?Oavsett vad så gör dom konstiga saker med oss.När du blir kär gör du allt för att fånga den som ditt hjärta ropar efter, när du hatar gör du allt för att den ska hålla sig så långt borta som möjligt. När du saknar så vettifan fan du gör för alla agerar då olika.
Man kan visa upp det bästa inom sig eller det värsta som du inte ens själv visste du var kapabel till att göra.
Jag hatar att komma ner till tvättstugan och alla kläder ska hängas men kommer in ett torkrum som tycks vara taget ur en skräckfilm från tidigt 70-tal. Fail, bär upp skiten och öppna alla dörrar,skåpsluckor och ta fram alla tänkbara stolar och börja häng.Man försöker hålla en fräsh karraktär, men så går man upp och hela lägenheten ser ut som en tvättkorg.
Jag älskar känslan av frihet, att kunna göra det som man vill och mår bäst av. Att gå till gymmet och lyfta vikter eller cykla och utmana sig själv för att alltid göra sitt bästa, efteråt är det ingen som gnäller eller tycker si och så. Efteråt känner man, jag gjorde mitt bästa och imorrn ska jag göra ännu bättre.
Ångra inget, gör så gott du kan och låt resten säga vad de vill.Jag känner mig själv och jag gör alltid mitt bästa med vad jag än gör.
Personbästa, välmående och inre styrka.Det känns bra att vara i toppform.
Jag älskar det lite faktiskt.

Du är nöten...

Kategori: Allmänt

 
 
Tog några dagar ledigt från tankelådan.
Behövligt med tanke på vad som annars hade publicerats, varför skriver man blogg egentligen?
Det är som en terapi att behöva skriva av sig, men varför hålla tankebanan öppen för andra?
Jag hade kunnat sitta och fylla Facebook-planket med alla möjliga tankar. Men det är ju lite som att gå ut på balkongen och bara skrika av sig lite ut i det fria, det är faktiskt inte alla som vill lyssna eller veta.
 
Så du är antagligen här och läser för att du kanske vill veta eller för att du inte har något bättre för dig. Och jag skriver bara för att jag tycker om att skriva och besparar alla mina fb vänner mödan.
 
En hel helg i Åhus hos brorsan. Vi körde ett stadigt häng som vi kom på att vi inte gjort på jävligt länge.
Bara han och jag mot världen och allt som innehåller den, men mest slogs vi mot Blue-Ray filmerna och våra USB-sticks var våra vapen, slagfältet bestod av datorer, tv-apparater och PS3.
När man väl provat ett sådant djup i en film så kan man omöjligen sätta sig och njuta till 100% av dvdrip.
 
Mitt nya case är påbörjat, musiken känns verkligen som helt nytt och det känns faktiskt mer hemma än vad jag skulle kunna tro. Det är så jävla roligt att hålla på med något helt nytt, utmaningen att hitta nya lösningar och börja lära sig igen istället för allt går på rutin.
 
Förresten så har jag skaffat Spotify, premium. Det är ju faktiskt jävligt trevligt och det kommer vara värt vartenda krona på den hundralappen. Nej det är slut på judelivet nu, prioritera mera och välj det som faktiskt betyder något och ger någonting tillbaka.
 
Precis som människor som passerar ens liv, vissa är bara inte värda mödan. Du kan aldrig göra någonting rätt för någon som ser allt på fel sätt.
 
Jag påbörjade en resa för mig själv för att uppnå ett högre jag, jag behövde någon vid min sida. Trodde jag.
Min resa handlade om att stå på egna ben igen och se världen genom mina ögon, för det är så jag vill se den.
 
Ensamt är inte tystnaden, tystnaden är lugnet.
Ensamt är det när du inte har en enda tanke i skallen.

Instinkten...

Kategori: Allmänt





Alla kan känna av den tydligat ibland eller hela tiden. Men inte alla som vågar lyssna på den.
Jag hade ett lönesamtal för ett tag sedan och det var så fint att en annan person berättar om ens personlighet och man känner så väl igen sig.
Det jag skulle ändra på mest var att faktiskt tro mer på mig själv, lita på min instinkt för jag är så mycket mer än vad jag utgör mig för att vara.

Jag har varit så jävla förbannad.
Det bästa av allt var att jag släppte ut ilskan med, det blev ohållbart att hålla masken så att allt kunde flyta på så enkelt som möjligt för alla andra.
Nej jag står hellre helt ensam än omgiven av människor jag inte litar på.
Jag står hellre för den jag är än försöker vara någon jag inte kan eller vill vara. Fan vad vilsen jag har varit.

Jag kan älska, jag kan förlåta.
Jag kan glömma,jag kan släppa taget.
Men kanske inte alltid kommer göra det, särskilt för någon annans skull.

Jag vill inte gå runt och vara hård eller kaxigt kylig, men jag vill däremot gå runt och vara stolt.
Sen kan du acceptera det eller dra dit pepparn växer!

Så många fel

Kategori: Allmänt

Antingen är det inget eller så är det allt, det kan komma små saker som är så små att det bara är till att skratta åt det.
Jag försöker alltid se ljuset i allt även det som är mindre bra.
Men det kan kännas hårt när datorn blir full av virus eller inte fungerar som den ska, det känns riktigt surt när man bara vill spela in men det är något som piper surt i bakgrunden på inspelningen. Jag vill åka och bada när det är skit varmt, jag vill gå ner i vikt på bästa snabbaste vis och bara bli skit snygg.

Ju mer jag pillade med datorn ju mer lärde jag mig i hur allt fungerade så nu kan jag dubbelt så mycket om det, det pipande ljudet i inspelningen kan bero på el -fel eller den trasiga sladden jag hittade idag. Jag vill så gärna någon annanstans utan någons hjälp att jag nu sitter med tiden till uppkörning och uppskrivning i handen.
Jag har inte gått ner som jag velat för kosten varit fel,jag har inte kunnat nå just den önskade figuren för att jag har inte den kroppen. Men jag kan få en annan och jag tränar bättre och mer än någonsin.

Allt är inte lätt och det går inte alltid på räls men när man kommer fram till lugnet så är det faktiskt värt det.

Jag ber om ursäkt

Kategori: Allmänt




Något av det värsta inom att jobba är att man kan hamna med människor som direkt när dom kommer till jobbet bara vill hem igen.
De fullkomligt bara strålar av det och all energi bara sugs ur en.

Alla kan ha dåliga dagar på plus eller minus kanten, men att alltid bara suck,stånk och stön.
Tur att mitt jobb inte vimlar av dom.

En sån grym lördag jag hade igår, cyklade äntligen runt Finjasjön och det var bättre än förväntat. 3,3 riktigt roliga mil. Ett parti går över träskmark som i olika etapper ändrar landskap och så måste man cykla på en trä bro genom allt på ca 3 km.
Kärlek till min cykel!

Skulle egentligen varit ledig fredag till tisdag, men ännu en benskada har uppdagats så i brist på personal fick man rycka in.
Hade ingen som helst lust och jag kunde inte riktigt komma över förlusten på ledigheten.
Men försvarar mig som alla andra B lönetagare , " det är ju goa pengar"
Tacka gud för den frasen.

Så därför började jag min morgon med att be om ursäkt för att man inte vill vara på jobbet idag och inte kommer vara en förgyllande krydda i tillvaron.
Det var såklart helt förståligt, ursäkten godtagen.

Haters gone Hate...

Kategori: Allmänt

Släpper taget om allt som varit vårt, släpper taget om det som varit svårt.
Kvittar vad man säger för gjort är gjort, alla kan dömma men vissa kan göra det hårt och vissa på tok för fort.
Släpper intresset för att finnas,för mig räcker det med att minnas, sår som är såhär stora går inte att limmas, inte med klister eller med tejp, jag förstår nu att alla löften och förståelse bara var fejk.
Slänger goda tankar på en vägg och dom går sönder som ägg, kvar blir en röra som handlar om att jag bara ville beröra och förföra.
Ja men dåså, är det så vi ska ha det så får du vara den som plockar upp och tar det, röran som inte var min utan den blev i slutet bara din!

We cant stop!
Men jag kan...