http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

Omöjligt att låta bli.....

Kategori: Allmänt

Där är luckor som  jag fortfarande fyller i, där är personer jag funderar på,träffades vi,vad pratade vi om eller blandar jag bara ihop allt?
Tror ändå att jag hade bra koll på läget men som vanligt tror man ju mer än vad man egentligen vet.
Men en sak vet jag och det är att jag hade sjukt kul igår.
Starten blev ju verkligen inte den bästa, först en skjort flopp sen tränade man för hårt på gymmet så man överansträngde benmusklerna så man gick runt som en skadeskjuten orangutang.
Men det löste sig såklart ändå,väl hos Thomas blev det att korka upp en vinare i ett lugnt tempo,sen kom miss Walther med syster och tyckte att vi skulle ta fram kanyler med råttgift, på ren svenska så ville dom se melodifestivalen.
Jag tror ingen svensk som tittade på det programmet kände någon vidare lycka eller vilja att leva vidare,sög riktigt hårt. Så vi bojkotta möget och körde på gamla godingar sen blev det bara bättre och bättre.
 
Skulle ju researcha lite på farozon se om det blevit bättre under året osv, och vad är det folk vill ha på klubbarna. Den researchen åkte direkt i soporna för jag har knappt något minne från farozon.
Vidare mot Harrys där fortsatte man i samma anda, glider runt på en osynlig räckmacka och bara gottar sig,jag tror där var bra tryck på Harrys faktiskt. Sen skulle det bli efterfest men det tåget hoppade jag av,och gud vet vad som hände när jag hoppade av.
 
Det är inte omöjligt att göra saker som man tänker på,men det är nästintill omöjligt att sluta tänka på dom.
Så därför är det lättare att bara göra det.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: