http://slipzknut.blogg.se/

Små bitar ur mitt liv och alla tankar som medföljer.

In another life...

Kategori: Allmänt

Det går att vida och vända på saker,det går att prata om dom tills dom ändrar form helt och man kan önska sig allt vad man orkar och tro att allt blir som man vill.
Men vissa saker ska inte ändras på och vissa saker kan man inte ändra, och det du lyckas förändra kommer tillslut återfinna sin forna plats och återgå till sin ursprungliga form.
Men du har försökt och du har märkt, att det du försökte ändra ändrades inte utan det var bara du som förändrades.
 
Frammåt eller bakåt, det kan du inte avgöra förens du står vid nästa vägskäl.
 
Avtacknings middag för Ingalill idag på jobbet, efter att ha jobbat ihop i över elva år så fick jag idag säga hej då, inte för helgen eller över semestern,hon kommer inte igen för hon går i pension.
Så mycket man har dragit sig i håret över med denna fantastiska kvinna, men även har vi haft så otroligt många bra stunder på jobbet och så mycket man har lärt sig av henne.
När alla andra fuck ups höll på med sitt regelbundna skit snack om varrandra var det till Ingalill man tyrde sig till,för hon var alltid snäll och det kändes bra att ha någon som henne när man bara var en liten pojkspoling som kunde nada om något.
 
Sen fick jag med mig fin besök hem av det kvinnliga slaget, så himla lagom kul att visa någon ny sitt hem när lille brorsan stått och lagat tonfisksås med potatis så det luktar typ kattmat i hela lägenheten,och köket såg förjävligt ut, och mitt rum var inte i topp skick inte balkongen heller för den delen.
Den fick sig ju en törn när stormen var framme, får ta tag i den i helgen.
Jadu sofie, det finns bättre dagar att sitta här och vänta på bussen.
 
Fånigt att allt som betydde så mycket kan avslutas med något så självklart,oförståelse.
 
"We will meet each other again in a life when we are both Cats"
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: